mandag 29. juni 2009

Whatever the Weather

Da ble det ett kort til i varmen. Har hatt planene klare men det ble ett sånn i siste liten prosjekt. Hos Creative Card Crew er det "Whatever the Weather" som er tema. Hos Abc challenge er det "Two tone". Og så klarte jeg å bruke en skisse som er utfordringen til Friday Sketchers.

Og her er resultatet mitt


Jeg har brukt brun bazzill. Mønsterark fra My Mind's Eye - Tiny Dots Paper og BasicGrey - Princess' Pea. Bladene er fra Prima. Magic Mesh. Stempeltrykk fra Magnolia malt med Distress Ink. Svertet kantene med Dark Brown fra Color Box.

3 i 1

Nok et kort hvor jeg har fått baket inn tre utfordringer. Hos Inspirational card sketches var det en skisse som skulle la deg inspirere. Til My time to craft skulle det lages kort til utfordringen
" In the Garden ", og hos The Color Throwdown skulle fargene grønn, kraft og rosa brukes.
Da ble det dette kortet

Har brukt kraft, lysegrønn og lyserosa bazzill. Mønsterark fra MME. Blomster fra Prima. Bånd og rondeller. Svertet med Distress Ink; Vintage Photo rundt kantene. Stempeltrykket er Magnolia og er farget med Distress Ink.

søndag 28. juni 2009

Utfordringer hos Colour Create og Just Magnolia

I går kveld var jeg hjemme alene, så da koste jeg meg med å lage et kort til utfordringene hos Colour Create og Just Magnolia. Utfordringen til Colour Create var en fargekombinasjon; lyse grønn, lyse blå og lyse rosa. Man skulle også bruke knapper. Hos Just Magnolia var det en skisse som skulle brukes. Mitt resultat ble da dette kortet.



Har brukt lys grønn og lys rosa bazzill. Mønsterarket var en rest, så jeg vet ikke produsent. Stempeltrykket er fra Magnolia ( takk søster Anne for masse flotte trykk !! ) malt med Distress Ink. Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad. Ellers er det blomster fra Prima, knapper, bling og en charms.

Takk for titten :)

lørdag 27. juni 2009

Challenge #49 - Stampavie and more

Er riktig i siget her om dagen med utfordringer, og det er artig :)
Her har jeg prøvd meg på en skisse fra Stampavie and more . Har brukt blå bazzill og mønsterark fra Crate paper. Svertet alle kantene med Distress Ink; Walnut Stain. Under sirkelen er det en blondeserviett. Rosene er kjøpt på ebay. Stempelmotivet er fra Magnolia og er malt med Distress Ink.


Ønsker deg fortsatt en fin lørdagskveld !!

fredag 26. juni 2009

Bryllupskort

Det er sesong for bryllup, og da kan det være kjekt å ha et kort eller to i reserve.
På dette kortet har jeg fått med meg to utfordringer.
A Spoon Full of Sugar har bryllupskort som utfordring. På Moving Along With The Times var det er skisse som skulle følges pluss at man skulle bruke fargene jordbær og krem med et hint av sjokolade ! Det ble et enkelt kort med et flott stempel :)
Jeg har brukt offwhite og brun bazzill. Mønsterark fra My Mind's Eye - Just Like Us. Stemplene er fra North Stamps og er trykt med Archival Ink; coffee. Alle kantene er svertet med Distress Ink; Walnut Stain. Roser og charms er fra ebay.

Inni kortet er det også holdt en enkel stil. Har en liten tekst fra North Stamps på side 2 pluss to hjerter og glass trykt ut fra QK. På side 3 er det selvfølgelig laget plass til å skrive på og et lite hjerte fra Heidi Swapp.
På baksiden har jeg mitt personlige stempel og to hjerter.

torsdag 25. juni 2009

Utfordring

Her er det lenge siden det har skjedd noe. Data'n min er inne på reparasjon, så nå låner jeg gutten sin.

Noen kort har jeg da laget siden sist, og så har jeg prøvd meg på en utfordring !! Tre faktisk på dette kortet.

Everybody Art Challenge skulle det lages et gutte-/mannskort. Da passet det med denne stilige gutten. Hos Truly Scrumptious er det en skisse som er utfordringen pluss at det skulle være noe neglisjert pynt. Så hos meg ble det billettene og den store hvite bradsen. På
Cute Card Thursday skulle det være med et kort med hjul og da passet jo skateboardet bra !!
Jeg har brukt hvit bazzill. Mønsterark fra Crate Paper; Sky og Tulip. Vet ikke hvilken produsent det er på stempelet, men det er fra en vandrepakke. Den neglisjerte pynten er som sagt tickets og bradsen. Metallpynten er festet i en kulelenke. Teksten er et stempel fra Norsk Stempelblad.

lørdag 6. juni 2009

En søt liten gutt

Her har jeg laget to kort som er nesten like. Synes denne gutten som sitter med frosken i hånda er så søt. Stempelet er fra GCS Art Stamps. Pyntet de to kortene litt forskjellig og stempeltrykkene er forskjellig malt. Jeg har brukt blå og sort bazzill. Mønsterarkene er jeg usikker på hva er ( har vært for lite flink til å notere hva jeg bruker, så her er det ett forbedringspotensiale ! ).Noe magic mesh er også brukt som pynt. Har brukt en swivel clasps som jeg har festet med en brads. I denne henger det to charms. Jeg har trykt ut en label med en paper shaper fra Stampin' up og oppå der har jeg stemplet med stempel fra Norsk stempelblad. På det ene kortet har jeg også brukt en klips med bånd i

onsdag 3. juni 2009

60-års kort

Da var turen kommet til å lage kort til min onkel som var 60 år her om dagen.
Måtte prøve å lage noe med litt liv i til han. Brukte brun bazzill, mønsterark fra MME og noe restepapir. Stjernene er trykt ut med dies fra QK. Brads med litt maskulint preg og metallpynt. Stempeltrykket er fra en vandrepakke jeg var med på, inne på scrapping.no.

Inni kortet har jeg brukt det samme mønsterarket som på framsiden. Har her også trykt ut stjerner. Tekststempelet er også fra vandrepakken og det er brukt spellbinders rundt det. Har trykt ut tallene med Fiesta.

tirsdag 2. juni 2009

Pop up - kort til mitt søskenbarn

Her er mitt andre popup-kort. Har brukt burgunder bazzill. Mønsterark fra MME-29th street market. Diecut - leaf. Blomster fra Prima, roser fra Ebay og blonder. Stempeltrykkene er malt med Distress Ink. Alfabetene er Disco og Frankie. Begge mottakere har blitt glade for kortene sine, og da er det artig å gi bort også :)