tirsdag 29. september 2009

Det ble et julekort i dag også

Jeg hadde gledet meg så til å bruke de nye julearkene jeg kjøpte på messa, men hva skjer når jeg begynner. Jo jeg tar de gamle arkene, for jeg må jo bruke opp de først *dåne*.
Men neste gang skal jeg bruke de nye.....
Jeg fant meg ei fin skisse hos Paper Blooms som jeg ville prøve meg på. Har ikke fulgt den slaviskt denne gangen ( jeg er litt fæl til det ), men den er gjennkjennelig. Eller kanskje den ikke ble så "fri" alikavel ? Hos A Spoon Full of Sugar er utfordringen "Christmas" så da passet jo dette bra der også.
Og slik ble kortet mitt
Fargene ble ikke tradisjonelle julefarger, men "forandring fryder". Jeg har brukt rustrød bazzill. Mønsterark fra 3ndy papir ; "God Jul". Jeg har brukt Nestabilities - Labels One - og embosset det med "Snow Flakes" fra QK. Over der har jeg ett teksttrykk fra Norsk Stempelblad. Jeg har "kulekjede" festet under teksten. Kantene er svertet med Valnut Stain.

På innsiden har jeg også brukt et mønsterark fra My Mind's Eye - Ginger bread Swirl Paper pluss at jeg har embosset en bit bazzill. Teksten er fra Kreativ Hobby.


Baksiden fikk en rest av mønsterarket og mitt personlige stempel.

Kortet fra en annen vinkel.

Klem fra Berit

søndag 27. september 2009

88 dager igjen til jul :)

Så da er det vel på tide igjen å begynne med julekortene. Er egentlig godt i rute tror jeg, men det er kjekt med noen flere. Har gledet meg til å bruke noen av julearkene jeg kjøpte på messa forrige helg, og det fikk jeg sjansen til nå. Har hivd meg med utfordringen til Just Christmas and Birthday Cards. De hadde en skisse som skulle følges og den var så flott at jeg må bruke den flere ganger ! Og favorittskisse var temaet til Stamp Something, så da heiv jeg meg med der også. Hos Dutch Dare Challenge ville de se charms. Og skal jeg klare å bruke opp det jeg har tror jeg at jeg må bruke flere charms på hvert kort :)

Men så til saken, her er kortet




Jeg har brukt rød bazzill. Mønsterark fra Daisy D's; Paisley Poinsettia og Holly Red. Stempeltrykket vet jeg ikke produsent på. Det er imidlertid fargelagt med Distress Ink. Bånd. Blomster fra Prima, rondeller og brads. Teksttrykket er jeg heller ikke sikker på produsent. Jeg har også brukt Glimmer Mist - Iridescent Gold - for først gang, men det tror jeg jeg trygt kan si blir flere ganger. Utrolig til effekt det ga. Vises dessverre ikke så godt på bildet. Kantene er svertet med Vintage Photo.



På innsiden har jeg brukt av de samme arkene som foran. Stempeltrykket er fra Kreativ Hobby.
Baksiden er enkel. En liten rest fra ett mønsterark, en dusj av Glimmer Mist og mitt personlige stempel.

Og kortet fra en annen vinkel

Så får jeg bare håpe at mottakeren blir fornøyd :)

Klem fra Berit

lørdag 26. september 2009

Endelig ett nytt kort

Det er travle dager for tiden, og det blir lite ( ikke noe ) med kortlaging. Jeg går på "skulderskole" og er borte tre - fire dager i uken i en fireukers periode. Må reise til Trondheim, så hele dagen går med til dette. Så det sier seg selv at tiden ikke strekker til. Men jeg håper å komme sterkere tilbake :)
Har imidlertid fått laget ett kort i dag da. Jeg har fått kombinert flere utfordringer på dette kortet.
Crafts 4 eternity # 50: Skisse + orange og brun
Creative Card Crew #29: Dekorer innsiden
Kort-o-mania #1( Danmark ): Bruk minst ett stempel


Jeg har brukt brun bazzill. Mønsterark fra Webster's Pages, Crate Paper og Basic Grey. Bånd og lønneblad. Stempeltrykk fra Belles'n Whistles malt med Distress Ink. Tekst fra Norsk Stempelblad. Nestabilities; Labels Four og Ovaler. Kantene er svertet med Cat's Eye - Dark Brown.

Innsiden er pyntet med de samme arkene som foran. Tekst fra Norsk Stempelblad.

Baksiden har også de samme arkene pluss ett personlig stempel.
Kortet fra en annen vinkel




Da ønsker jeg alle en fredelig lørdagskveld !
Klem fra Berit

tirsdag 22. september 2009

Svart belte i messe-shopping :)

I helga var vi i Lillestrøm på StempelScrap messa. Det er så utrolig gøy å være på et slikt arrangement. Nærmere himmelen går det vel nesten ikke an å være for en scrapper *lol*.
Håper bare at denne messen fortsetter !!!

Her kommer bilder av det jeg har handlet *rødmer*
Div. smånips, limputer, 3D-puter, clearbags
Blomster, perletråd, DistressInk og "ark" for å feste stempel på
Stempler

Flere stempel
Bånd, Pyntenåler, akrylkloss, limpenn, blomster, Ink puter
Embossing, brads, eyelets, ny "gummi" til skjærebrettet Lim, Glimmer Mist, Glitterlim, Liquid Pearls

Noen flere stempler
...og enda flere...
Og til slutt bazzill og mønsterark
Og dette skal jeg kose meg med gjennom hele vinteren !!!!!

Brun og rosa

Her er ett kort som jeg har laget til fire utfordringsblogger. The Sugar Bowl hadde en skisse vi skulle følge + fargene brun og rosa. Stampavie and more hadde ; " Think Pink ". Hos Saturday Challenge lød oppgaven; " One for the Girls " og hos Cupcake Craft Callenge ville de se Distressing.



Jeg har brukt brun bazzill. Mønsterark fra My Mind's Eye og Cherryarte. Blondeserviett, blomster fra Prima, roser, bling, charms og rondeller. Stempeltrykket er fra Sugar Nellie og er malt med Distress Ink. Det er trykt ut med Spellbinders. Alle kantene har fått en runde med Vintage Photo.

Har det omtrent likt inni som fra forsiden.

På baksiden her jeg mitt personlige stempel og en bit fra mønsterarket.

Klem fra Berit

torsdag 17. september 2009

Kort - o - mania bidrag runde 6


Her er mitt kort til runde 6 i Kort - o- Mania på Scrapping .no. Kom til ukesfinalen med dette, og kom på 4.plass ! Kjempeførnøyd :)

Her er div bilder



Jeg har brukt cream bazzill. Mønsterark fra Ancestry.com. En gammel tysk bokside fra 1918. Blonde og bånd. Stempel fra Stempelglede. Charms og roser. Kantene er svertet med Vintage Photo. Inni har jeg også brukt av den gamle boksiden. Stempler fra Norsk Stempelblad. Retro Flowers som det er brukt Martha Stewart punch på kronbladene. Brads og rondeller. Baksiden har også mitt personlige stempel.

Og ellers reiser jeg til Lillestrøm på messe i morgen. Gleder meg masse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berit

mandag 14. september 2009

Et inspirasjonsbidrag

Dutch Dare Card Challenge hadde et bilde som inspirasjon. Det gikk i fargene blå, rosa, grønn og litt hvitt. Inspirational Card Sketches hadde en skisse jeg valgte å følge. Tror jeg er inne i en grønn periode, for dette og ble hovedsaklig grønt.
Her har jeg brukt hvit bazzill.To forskjellige mønsterark fra My Mind's Eye og ett fra Creative Imaginations. Stempeltrykket er fra Sarah Kay og er malt med Distress Ink. Det er trykt ut med Nestabilities. Billettstempelet er fra en vandrepakke. Kantene er svertet med Vintage Photo.
På side 2 har jeg et tekst fra en vandrepakke. Jeg har brukt Clear Stamps fra Kaiser Scrapbook - Flourishes. Side 3 har fått de samme mønsterarkene som framsiden pluss ett skrivefelt :)

Baksiden har fått noen rester, pluss stempelet mitt.


Fra en annen vinkel

Klem fra Berit

En grønn start på uken

Jeg har laget ett par kort til div utfordringer. Satt på lørdagskvelden og malte flere stempeltrykk med forskjellige fargesammensetninger. Greit å finne noen ferdigmalte av og til.
Men altså, jeg fant meg en flott skisse som jeg bare MÅTTE bruke.
Jeg fant den hos Double Dutch Challenge #26. Jeg fant meg også en fargeutfordring som jeg ville prøve. Den fant jeg her: Colour Creat Challenge #27 og den lød Neon grønn og sort. Og når jeg så dagens utfordringer passet det også hos Pollycraft Monday Challenge. De ville ha sort / hvit pluss en annen farge. Hos Paper Blooms ville de ha bling, så da hivde jeg meg med der også :)
Da ble kortet slik

Jeg har brukt sort bazzill og grønn bling bazzill. Mønsterarkene er fra BasicGrey , Sassafraslass og 3ndy papir. Stempeltrykket er Gorjuss Girls. Bling. Tekst fra Norsk Stempelblad. Spellbinders.

Side 2 er enkel med ett lite trykk fra Norsk Stempelblad. Side 3 er nesten likens som fremsiden.

Og på baksiden er det brukt rester fra mønsterarkene pluss mitt personlige stempel.

Ønsker dere alle en flott uke !!!

Berit

søndag 13. september 2009

Fargeutfordring pluss litt til

Jeg fant meg en fargeutfordring hos The Pink Elephant som ikke var helt enkel. Det var fargene rød, gul, sort og hvit. Sort og hvit er jo greit nok, men å blande inn rød og gul var ikke bare enkelt. Men det skal jo være utfordrende ! Jeg synes det er enklere å ha en skisse å jobbe etter. Det var mange å velge mellom, men valget falt på denne fra Sketch and Stash Challenge. De vil også se bruk av din nyeste pynt eller det neglisjerte. Mitt gamle er bradsene som ser ut som skruer !


Jeg har brukt papir med "dotter" på og kunne dermed være med hos My Time To Craft Challenge. Stamp Something vil ha med Favorite Embellishment og der er hos meg charms !!

Jeg har brukt svart bazzill. Mønsterark fra Scrap Works; Formal Affair Ticking Stripe og fra Junkitz; Love Line Polka Dots. Retro Flower punch i 2 størrelser. Brads og charms. Stempeltrykk fra hÄnglar og stÄnglar, malt med Distress Ink. Trykket er trykt ut med Nestabilities. Teksten er fra Norsk Stempelblad. Kantene er svertet med Valnut Stain.


Inni har jeg trykt opp "Hurra for deg som fyller ditt år" fra Norsk Stempelblad. Samme arkene som foran og blomster trykt ut med Retro Flowers punch.


Baksiden er enkel med rester fra mønsterpapirene pluss mitt personlige stempel.

Kortet fra en annen vinkel.


Håper du har en flott søndag :)

Klem fra Berit

lørdag 12. september 2009

Sweet mouses

Utfordringen til Crafts 4 etenity lød denne gangen på Mice. Og da hadde jeg noen herlige mus som lå å ventet på å bli brukt. En skisse fulgte også med oppgaven. Fargene jeg har brukt er fargene som Cupcake Craft Challenges har i sin utfordring.

Jeg har brukt hvit bazzill. Mønsterarkene er fra 3ndy papir. Stempeltrykket er fra Penny Black, og er malt med Distress Ink. Teksttrykket er fra Norsk Stempelblad. Brads og rondell. Har brukt punch fra Martha Stewart - doily lace.
På innsiden har jeg brukt stempel fra Prima Marketing; Built-a-frame. Blomstene er også fra Prima. Mønsterarket er fra 3ndy papir
På baksiden er det også mønsterark fra 3ndy papir. Pluss mitt personlige stempel :)

Og kortet fra en annen vinkel


Takk for at du kikker og legg gjerne igjen en kommentar !!!

Ha en fin lørdagskveld.

Klem fra Berit

fredag 11. september 2009

You rock

Da ble det ett litt tøffere kort denne gangen. Jeg fant en utfordring som lød på "stars & stripes" hos Our Creative Corner. Da hadde jeg klart med en gang hvilket ark jeg skulle bruke. Og da måtte det bli et guttekort. Skissen fant jeg hos Sketch Saturday.

Jeg har brukt sort bazzill. Mønsterarket er fra DCWV; Rock star stripe silver foil. Stempeltrykket er fra en vandrepakke, så jeg vet ikke produsent. Bånd med noter og Dymo tape. Stjerne og pil fra QK. Kanten er svertet med black fra Versa Color.


Inni har jeg ett stempeltrykk fra Magnolia, malt med Distress Ink.

Rester fra mønsterarket og båndet samt mitt personlige stempel på baksiden.

Fra en annen vinkel

Ha en stormfull fredagskveld !

Klem fra Berit