mandag 26. oktober 2009

En unik baby

Denne gangen ble det et babykort til jente. Kjenner ikke så mange som går gravid akkurat nå, men det kommer vel en anledning til å få gitt det bort. Skissen jeg har brukt fant jeg hos
A Spoon Full of Sugar. Hos Creative Card Crew var utfordringen; Babies and Children og hos One Stop Challenge var det; celebration. Når jeg blandet disse tre fikk jeg laget dette kortet


Pyntet inni kortet også denne gangen


Også baksiden fikk mønsterark og mitt personlige stempel

Fra en annen vinkel



Takk for at du er innom å kikker !!


Klem fra Berit

søndag 25. oktober 2009

Og da ble det endelig ett kort i dag også

Trodde at denne dagen skulle bli rolig og at jeg fikk masse tid ved bordet mitt.
Men så er det spørsmål om å kjøre hit og kjøre dit av guttene. Og da stiller jo mor opp :)
Men innimellom da, så sitter jeg litt og da blir det jo noe til slutt.
Dagens kort er laget til en skisse jeg fant hos Mojo Monday og ble selvfølgelig ett julekort. Hos Winter Wonderland var det "åpent temaFet" denne gangen, så da "slenger" jeg meg med der også.


Jeg har brukt craft bazzill. Mønsterark fra Bo Bunny, 2 stk blonder, MA punch og tekst fra Kreativ Hobby. Stempeltrykket er fra hÄnglar og er malt med Distress Ink. Har brukt glitterlim rundt kanten på hjertet.

Nærbilder av den flotte gutten


Baksiden har en bit av mønsterarket, "kvister" og mitt personlige stempel.

Da skal jeg se om jeg får meg ei time ved bordet mitt igjen, før jeg skal ut å hente "gutta boys".

Klem fra Berit

lørdag 24. oktober 2009

Bidrag til Trykkpressa

Etter en telefonsamtale med min søster i går, måtte jeg sette meg ned å lage ett bidrag til Trykkpressa - Ett Trykk. Hun oppfordret meg til å "bruke" de norske utfordringsbloggene også og ikke bare de "over there". Og det er jo sant !

Skissen vi skulle bruke var denne. De ville også se høstfarger og blomster.
Jeg koste meg skikkerlig mens jeg lagde dette kortet. Ble egentlig fornøyd selv også :)





Dette formatet ( 20 x 10 ) har jeg ikke brukt før, men det var da en veldig grei størrelse. Jeg brukte bazzill, mønsterark fra Pink Paislee. Teksten er fra Stempelglede. Lønneblader fra Nille, blomster fra Prima, rondell, rose og sommerfugl charms. Svertet kantene med Valnut Stain.

Ett detalj bilde


Inni har jeg brukt to stempel fra Stempelglede og Kreativ Hobby. Raindrops, lønneblad og rondell. Jeg har trykt ut en blomst med retro flower punch. På den har jeg stemplet med et av stemplene til Stempelglede.


Baksiden fikk en bit fra mønsterarket, ett lønneblad og mitt personlig stempel.


Da ønsker jeg alle kreative damer ( og herrer ) ei kreativ helg.

Jeg skal også være litt kulturell i helga, for gubben og jeg skal kose oss med en konsert med Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen i kveld. Det gleder jeg meg til !!!

Klem fra Berit

fredag 23. oktober 2009

Tiden går da så fort

Syns ikke du å det ??
Har ikke fått gjort noe tidligere denne uken, men i går kveld fikk jeg endelig noen timer ved bordet. Julen nærmer seg med stormskritt, så da ble det ett julekort igjen. Jeg fant meg ei flott skisse hos Sketch Saturday som jeg ville prøve meg på.

Ett bilde til
Jeg har brukt blå og hvit bazzill. Mønsterark fra Basic Grey og My Mind's Eye. Et supersøtt stempeltrykk fra hÄnglar og stÄnglar som er malt med Distress Ink. Teksten er fra Norsk Stempelblad. Bling og bånd. Har også brukt punch fra Martha Stewart. Kantene er svertet med Vintage Photo.
Inni har jeg pyntet med ett snøfnugg, pepperkaker, en tekst og bånd.

Baksiden ble veldig enkel med en liten strimle av mønsterarket og mitt personlige stempel.

Ett detaljbilde av den søte gutten ( som er festet med 3D puter )


Og fra en annen vinkel

Da ønsker jeg deg en kreativ fredagskveld :)

Klem fra Berit

søndag 18. oktober 2009

Nok et julekort

Det er greit å være godt i gang med julekortene. Husker fra i fjor at det ble litt stress med å lage de mot jul, men det håper jeg å få slippe i år. Ikke alle fikk hjemmelaget kort heller, men det håper jeg å få gjort noe med i år.

På dette kortet brukte jeg en skisse jeg fant hos Stamp with fun. Whiff Of Joy ville se Die Cut og Charisma Cardz ville ha: It's So Distressing. Mitt kort ble slik



Jeg har brukt mørkeblå dots bazzill. Mønsterark fra Ladybug and friends; Let It Snow og Holiday. En remse hvit bazzill som jeg har brukt punsh fra Martha Stewart på og svertet med Tea Dye. Snøfnugg fra QK og brads. Stempeltrykket er fra Whiff Of Joy og er malt med Distress Ink. Tekst fra Panduro.



Inni har jeg det bare enkelt denne gangen. Jeg har det samme mønsterarket som framsiden, et snøfnugg fra QK og noen sølvstjerner.



Baksiden fikk også en bit fra mønsterarket og mitt personlig stempel.

Klem fra Berit

Snart halloween...

...og det er flere blogger som har det emne som sin utfordring. Jeg har ikke helt tatt innover meg denne tradisjonen ennå, så jeg sitter bare på gjerdet å ser på. Hadde liksom ikke tenkt å lage kort heller til dette temaet. Ikke hadde jeg noe som passet til heller, trodde jeg. Men da jeg kikket gjennom det jeg har, fant jeg noen die cuts og ett ark som kunne passe !
Fikk også noen stempeltrykk fra min søster, så da var det ingen vei utenom :)

Skissen jeg brukte fant jeg hos Sketch and Stash Challenge. Hos Cute Card Thursday hadde de: Spook Fest , hos Stamptacular Sunday Challenge SPOOKtacular og hos One Stop Craft Challenge og Kort-o-mania ( Danmark )var det Halloween. Jeg hadde som sagt dykket dypt i sakene mine for å finne saker som passet til ( ark og die cuts ) og akkurat "Dig Deep" var utfordringen til Secret Crafter Saturday Challenge.

Og her er det enkle kortet.

Jeg har brukt sort og orange bazzill. Mønsterark fra Creative Imaginations - Who's There ?. Bånd, die cuts og edderkopper. Spindelvevet i hjørnene har jeg tegnet selv. Stempeltrykk fra The Pixie Cottage, malt med Distress Ink.

Er han ikke søt da ???


Inni kortet ble det bare helt enkelt. Noen die cuts og en edderkopp pynter opp litt.

Baksiden har rester fra mønsterarket, mitt personlige stempel og en die cut.

Og fra en annen vinkel

Klem fra Berit

lørdag 17. oktober 2009

En rolig lørdag

Hadde planer for så mye i dag, men det har foreløpig ikke blitt så mye gjort. Skal snart hive meg rundt her, for jeg har bedt hjem ei venninne og barna på hjemmelaget pizza :)
Men i går kveld derimot fikk jeg laget meg ett par nye julekort. Skissen jeg brukte fant jeg hos
Sunday Sketch & Stamp og så sånn ut

Cupcake Craft Challenges ville se Buttons & Stitching, så jeg fikk "lurt" på det også uten å forandre så mye på skissen.
Da ble kortet mitt slik


Har brukt blå bling bazzill. Mønsterark fra Basic Grey; Eskimo Kisses - Village. Tekststempel fra Kreativ Hobby. "Perlebånd", knapper, charm og ett stort snøfnugg. Tegnet søm rundt kortet og rundt rundingen. Stempeltrykket er fra Whiff Of Joy og er malt med Distress Ink.



Inni har jeg stemplet med snøfnugg fra Norsk Stempelblad, skriveplassen er trykt ut med Nestabilities og jeg har festet en liten charm ved siden av.


På baksiden har jeg også stemplet ett snøfnugg og jeg har mitt personlige stempel.

Da skal jeg begynne med matlaging, så jeg ønsker DEG en feiende flott lørdagskveld !!!

Klem fra Berit

torsdag 15. oktober 2009

Høsten har tatt ett godt grep om oss

Ja det er vel ikke til å unngå denne høsten heller. Litt koselig er det jo å sitte inne, tenne lys og fyre i ovnen. Og kanskje høre regnet tromme på vinduene. Da koser jeg meg med kortlaging !!!
I går kveld fikk jeg laget dette kortet. Jeg fant flere utfordringer som det kunne passe til.
Stamp Something: Brown
Stampin for the weekend: orange - brown - leafy green
Saturday Challenge: Autumn Colours
Roses On Paper: Orange - brown - green
The Pink Elephant: Fall


Jeg har brukt: grønn bazzill. Mønsterark fra Crate Paper; Kelp og Sand - og fra My Mind's Eye; Unconditional love. Velvet ribbon fra Panduro. Die cuts - leaf - fra QK, og en metallsommerfugl.


Inni har jeg trykt et stempel fra Kreativ Hobby og tekst fra Norsk Stempelblad. Lønnebladene er kjøpt på Nille. Skriveflaten er trykt ut med Nestabilities.


På baksiden er det mønsterark fra My Mind's Eye og mitt personlige stempel.

Og så til slutt en litt annen vinkel


Takk for at du kikker ! Legg gjerne igjen en kommentar når du er her :)

En høstklem fra Berit

onsdag 14. oktober 2009

Jeg har "funnet" en helt ny utfordringsblogg

Og de kom med sin første utfordring i dag !!! De heter The Pixie Cottage. Den første utfordringen er en flott skisse, og den har jeg da prøvd meg på. Jeg har også flettet inn flere utfordringer. Everybody-Art-Challenge har Shapes or Punches som tema og Stampavie and more har Christmas.

Jeg har brukt et flott stempel fra Sarah Kay og malt det med Distress Ink. Mønsterark fra Flair Designs; Peppermint stick og Caroling Words Paper. Dyreansiktene er klippt ut fra en rest jeg hadde. Tekststempel fra Kreativ Hobby. Snowflakes fra QK, som er festet med 3D puter. Kantene er svertet med Vintage Photo.
Produsenten på teksttrykket inni er jeg usikker på. Her er også snowflakes fra QK og jeg har brukt Nestabilities på "skriveplassen".
Bak har jeg ett stempel fra Kreativ Hobby og mitt personlige stempel fra Scrapmagasinet. Ett snøflak her også :)


En annen vinkel


Da oppfordrer jeg flere til å hive seg med på utfordringen til The Pixie Cottage ( og de andre også for den del ). Kortlaging er GØY !!!

Klem fra Berit

tirsdag 13. oktober 2009

Å jul med din glede...

Av en eller annen grunn blir det mest julekort nå for tiden, men det er greit å slippe det stresset før jul. Jeg fant meg ei skisse hos Creative Inspirations som jeg jobbet ut i fra. Hos Charisma Cardz ville de se: 1 bånd - 3 blomster - 3 mønsterark og 1 charm. Cute Card Thursday hadde: So charming, så da passet jo de to siste godt sammen.

Bildene er ikke av beste kvalitet, da de er tatt inne i kveld ;)


Jeg har brukt hvit bazzill. Mønsterark fra Ladybug And Friends; Let It Snow og Hot Chocolate. Og fra 3ndy Papir; Isroser. Jeg har embosset med Snowflakes fra QK. Blomster fra Artemio, rondeller, brads og bånd knytt som sløyfe. Fra den henger det en charm. Punch fra Martha Stewart - branch. Teksttrykk fra Norsk Stempelblad.Jeg har svertet kantene med Vintage Photo.


Inni har jeg stemplet med hjørnestempel fra Stempelglede. Har en bit som er embosset her også. Tekststempel fra Norsk Stempelblad.


På baksiden har jeg brukt clearstamps fra Autumn Leavs og mitt personlige stempel fra Papirdesign.

Kortet fra en annen vinkel



Ha en flott kveld !!!

Klem fra Berit

søndag 11. oktober 2009

Jeg har kost meg...

...hjemme alene noen timer. Og da benyttet jeg anledningen til å få laget ett nytt kort. Jeg fant en skisse hos Mojo Monday som jeg hadde veldig lyst til å prøve. Jeg hadde en ide om hva det skulle bli også. Paper Blooms hadde en utfordring som var: Monochromatic og det passet bra til den ideen jeg hadde.

Jeg lagde ett kort som gikk bare i hvitt. For å få litt liv i det, embosset jeg noen av bitene. Teksten er fra Norsk Stempelblad. Pyntet med noen raindrops og bånd.

Inni er det også litt embossing og stempel fra Norsk Stempelblad og Stempelglede.

På baksiden har jeg stemplet med mitt personlige stempel og ett fra Stempelglede.

Kortet fra en annen vinkel

Da ønsker jeg alle en flott søndagskveld !!

Klem fra Berit