søndag 22. november 2009

Dagens produksjon

Etter å ha vært ute og gått en tur i dag, hadde jeg god samvittighet til å sette meg ned ved bordet mitt. Jeg hadde funnet meg en flott skisse jeg ville prøve meg på. Den fant jeg hos The Pixie Cottage.


Etter å ha laget kortet fant jeg flere utfordringer å være med på. Hos Creative Card Crew lød det; Strings Attached og jeg har brukt to typer bånd. Hos One Stop Craft ville de se Snowflakes.
Jeg har brukt blå og hvit bazzill. Mønsterark fra Teresa Frost Design; Frostbite og fra Basic Grey; Eskimo Kisses - powdered sugar. Jeg har embosset biten under stempeltrykket. To forskjellige bånd, charm og blomst fra Petaloo. Martha Stewart punch - branch. Tekstene er fra Norsk Stempelblad og er trykt på biter trykt ut med Word punch. Stempeltrykket er fra Sarah Kay og er malt med Distress Ink. Alle kanter er svertet med Vintage Photo.
Inni har jeg brukt av de samme mønsterarkene. Teksten er jeg usikker på produsent. Ved teksten har jeg festet en swirl fra Maya Road. Den har jeg "malt" med Dabber ( silver ). Rundt skriveplassen har jeg stemplet snøkrystaller fra Norsk Stempelblad og jeg har festet en liten nisse-charm i det ene hjørnet.


På baksiden har jeg en bit fra det ene mønsterarket trykt ut med Nestabilities og mitt personlige stempel.

Kortet fra en annen vinkel


Ha en fortsatt flott søndagskveld !

Klem fra Berit

7 kommentarer:

 1. WOW....what an amazing card!!! I love Santa done in the blues. I love all of your inking too! Thanks for joining us at The Pixie Cottage and hope to see you again!! Good luck!

  SvarSlett
 2. Lovely card, love the colours! Thanks for playing at The Pixie Cottage!

  SvarSlett
 3. That card is beautiful! Love how you did it in blues

  SvarSlett
 4. Lekkert! Nissen ble flott i blått også! Flotte detaljer. Takk for at du deltar hos The Pixie Cottage! Håper å se deg igjen!

  SvarSlett
 5. Very pretty! And congrats on being a top three! Cheers!
  Kristen

  SvarSlett
 6. Congratulations on making the top 3 at The Pixie Cottage this week!

  SvarSlett
 7. This is gorgeous in blue i think it suits him better, gorgeous card hun, have a great weekend hugs Pops x

  SvarSlett