søndag 13. september 2009

Fargeutfordring pluss litt til

Jeg fant meg en fargeutfordring hos The Pink Elephant som ikke var helt enkel. Det var fargene rød, gul, sort og hvit. Sort og hvit er jo greit nok, men å blande inn rød og gul var ikke bare enkelt. Men det skal jo være utfordrende ! Jeg synes det er enklere å ha en skisse å jobbe etter. Det var mange å velge mellom, men valget falt på denne fra Sketch and Stash Challenge. De vil også se bruk av din nyeste pynt eller det neglisjerte. Mitt gamle er bradsene som ser ut som skruer !


Jeg har brukt papir med "dotter" på og kunne dermed være med hos My Time To Craft Challenge. Stamp Something vil ha med Favorite Embellishment og der er hos meg charms !!

Jeg har brukt svart bazzill. Mønsterark fra Scrap Works; Formal Affair Ticking Stripe og fra Junkitz; Love Line Polka Dots. Retro Flower punch i 2 størrelser. Brads og charms. Stempeltrykk fra hÄnglar og stÄnglar, malt med Distress Ink. Trykket er trykt ut med Nestabilities. Teksten er fra Norsk Stempelblad. Kantene er svertet med Valnut Stain.


Inni har jeg trykt opp "Hurra for deg som fyller ditt år" fra Norsk Stempelblad. Samme arkene som foran og blomster trykt ut med Retro Flowers punch.


Baksiden er enkel med rester fra mønsterpapirene pluss mitt personlige stempel.

Kortet fra en annen vinkel.


Håper du har en flott søndag :)

Klem fra Berit

4 kommentarer:

 1. What a gorgeous card Berit and perfect for a young boy.
  I love the colour combo on this and your papers are just perfect with this image.
  Thanks for joining in with Sketch & Stash.

  SvarSlett
 2. What a beautiful card Berit!
  Thanks so much for joining us at Sketch and Stash and MTTC!
  Love Becky xx

  SvarSlett
 3. Hi! What a fab card, I like how you've decorated the inside too! Great choice of embellishment, I love charms too! Thanks for joining us at Stamp Something, hugs Shelly x

  SvarSlett
 4. Great card! Lovely inside too. Thanks for taking part in the MTTC challenge xx

  SvarSlett