torsdag 3. september 2009

Love

De er bare så søte der de står disse to. Lurer på hva de gjør eller sier til hverandre ? *lol* Skissen jeg har brukt fant jeg hos Friday Sketchers. De hadde også en frivillig del om å bruke fargene blå og orange. Utfordringen til Stampavie and more lyder på; LOVE. Og dette stempeltrykket oser vel av kjærlighet :) Da passet det godt til en annen utfordring også som lød på Cute and Cuddly. Den fant jeg hos One Stop Craft Challenge.På innsiden brukte jeg Clear Stamps fra Kaiser Scrapbook - Flourishes. Blomstene er trykt ut med Retro Flowers punch i to størrelser.

Baksiden ble enkel, med mitt personlige stempel.

Kortet fra en annen vinkel

Jeg har brukt hvit bazzill. Mønsterark fra Crate Paper - Little one - og fra restekassen min. Har festet en liten sløyfe øverst på "papirblonden". Blomstene er fra Prima og har fått en rondell i midten festet med brads. Det henger en charms ned fra blomsten. Stempeltrykket er fra Sarah Kay. Det er malt med Distress Ink. Kantene er svertet med Vintage Photo.

4 kommentarer:

 1. Wow! This is really beautiful. A gorgeous stamp and lovely distressing. I think the inside looks fabulous too. Thanks for sharing this with us and thank you for joining the One Stop Craft Challenge.
  Sharon xx

  SvarSlett
 2. Så flott kort - både utenpå og inni!
  Nydelig malt motiv som passer godt til ukens tema.
  Takk for at du deltar hos Stampavie and More denne uken.
  Anne -:)

  SvarSlett
 3. Beautiful card, I love your border and fabulous distressing. Thanks for joining in the one stop craft challenge.Donna x

  SvarSlett
 4. Great card!!!
  Even the inside looks so gorgeous!!!

  Thanks for joining us at stampavie and more.

  Hugs Ivi

  SvarSlett