onsdag 12. august 2009

Til en prinsesse

I går kveld, mens jeg satt og ventet på at den største gutten skulle komme hjem, lagde jeg dette kortet. Er sjelden jeg lager babykort, men jeg fant meg en utfordring som jeg hadde lyst å prøve meg på ! Moving Along with the Times hadde Diamonds & Stars + en skisse som skulle følges. Samtidlig skulle det være ett babykort. Fant fort ut at jeg egentlig ikke har så masse mønsterark i rosa, men fant ett som kunne brukes. ( Har jo to gutter selv, så rosa har ikke første prioritet *lol* ) Hos Stamp Something ville de se noen charms, så da ble jeg med der også !Inne i kortet har jeg gjort det slik

Jeg har brukt lys rosa bazzill. Mønsterark fra 3ndy papir - "Blomsterdrøm". Bånd, blonder og charms. Stjerner fra QK trykt ut med tanga. Stempeltrykket er fra en vandrepakke, så produsenten er for meg ukjent. Det samme om tekststempelet på framsiden, som for øvrig er embosset. Teksten inne i kortet er fra Norsk Stempelblad. Alle kanter er svertet med Vintage Photo.

Klem fra Berit

5 kommentarer:

 1. WOW this is amazing, I love the colours you have used they are so sweet. The image is just perfect for a new baby. Thnaks for joining in with us on MAWTT this week again, Love Hazelxoxxo

  SvarSlett
 2. Too cute! Love the pretty pinks and the beautiful papers. Great image and charm detail. Thanks for joining in at Stamp Something. :)

  SvarSlett
 3. Så søtt det ble! Gjør seg med litt rosa også.
  Da vet du noe som må stå på messelista... ;-)

  SvarSlett
 4. Wow this card is beautiful. Thank you for joining us again this week at MAWTT xx Clare x

  SvarSlett
 5. Et så søtt og sart kort passer en liten prinsesse ja. Får satse på at noen rundt deg får en liten jente snart, for dette kortet burde ikke bli liggende å samle støv. Virkelig nydelig sammensatt.

  SvarSlett